Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie kamp
kamp
Werkgroep Katholieke Jongeren
(WKJ)

Werkgroep Katholieke Jongeren

Website E-mail

Organisatie voor en door jongeren met als doel het vieren en uitdragen van het katholieke geloof

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 4 t/m zaterdag 11 augustus 2018    Evangelie van 2018-08-04
 titelWKJ Zomerkamp
beschrijving

Het zomerkamp van afgelopen zomer was weer super gezellig, vol met leuke uitjes, spelen en mooie ervaringen. Dit gaan we in 2018 proberen nog veel leuker te maken.

Dit gaan we proberen te doen met mogelijke uitjes als kanoën, bowlen en minigolven. Ook zullen we dit jaar weer genoeg sport en spel gaan doen op het veld en in het bos.

Ook komt natuurlijk ons katholieke geloof genoeg aan bod in de kampweek. Dit door Themaverwerkingen en een heilige mis op zijn tijd.

Het thema voor zomerkamp 2018 zal zijn: ‘Stand Up!’ Het thema gaan we door de week heen uitwerken door middel van gesprekken en handelingen.

Om dit jaar weer een geslaagde week te laten worden hebben we natuurlijk super leuke tieners nodig, Dat ben jij. En niet alleen jij, ook jouw vrienden en vriendinnen, neefjes en nichtjes. Een vol kamp is namelijk nog leuker dan een kamp dat half vol is.

Nu dan maar even wat informatie. Het kamp zal dit jaar zijn van zaterdag 4 augustus tot en met zaterdag 11 augustus 2018 en de leeftijd is van 12 tot en met 16 jaar.

  • De locatie is het scoutinggebouw te Veenendaal
  • De kosten van de kampweek zijn € 139
  • Opgeven via het opgaveformulier op de website

info

(06) 36 322 304
zomerkamp@wkj.nl
www.wkj.nl

organisatieWerkgroep Katholieke Jongeren
locatieScoutinggebouw, Zandheuvelweg 2a
plaatsVeenendaal (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl