Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Life Teen

Life Teen

Website E-mail

Het uit Amerika overgewaaide Life Teen concept heeft reeds vele groepen in Nederland voortgebracht.

Kijk op www.life-teen.nl voor een overzicht.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 13 juni 2018    Evangelie van 2018-06-13
(Heilige Antonius van Padua)
begintijd20:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelXLT Candle Night
beschrijving

Eén keer per maand organiseren we aanbidding met muziek in de St. Jospehkerk! XLT komt van het Engelse woord ‘exalt’, dat ‘verheerlijken’ betekent. Het is een moment om God te prijzen maar ook om stil te worden en te luisteren naar God. Na de XLT praten we gezellig na in het Josephhuis.

Tijdens deze avond delen we ook kaarsjes uit op straat en nodigen we mensen uit om die in de kerk aan te steken. In de kerk wordt er muziek gespeeld door een kleine groep muzikanten. Er is ook de mogelijkheid om te biechten of te spreken met een priester.

info

www.lifeteen-haarlem.nl

organisatieLife Teen
locatieSt. Josephkerk, Sint Josephstraat 4
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl