Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kerk in Nood (ACN Nederland)
(Kerk in Nood)

Kerk in Nood (ACN Nederland)

Website E-mail

Kerk in Nood ondersteunt christenen over de hele wereld waar zij worden vervolgd of onderdrukt of waar zij in pastorale nood zijn.

Peperstraat 11-13
5211 KM  's-Hertogenbosch
(073) 613 08 20
info@kerkinnood.nl
www.kerkinnood.nl

Abdij van Park 5
B-3001 Leuven
016/39 50 50
info@kerkinnood.be
www.kerkinnood.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 17 juni 2018    Evangelie van 2018-06-17
(Vaderdag (NL))
begintijd13:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelKerkenloop parochie H. Augustinus
beschrijving

De Rooms-Katholieke Parochie H. Augustinus (Wassenaar, Oegstgeest, Katwijk en Voorschoten) houdt in samenwerking met Kerk in Nood op zondagmiddag 17 juni een ‘kerkenloop’ langs alle kerken van de parochie.

De volledige opbrengst van de inschrijvingsgelden gaat naar de wederopbouw van huizen voor Christenen in Irak die moesten vluchten voor Islamitische Staat. Ruim 12.000 huizen werden door de terroristen gemarkeerd, gebruikt en vernietigd. Nu IS uit de vlakte van Nineveh is verjaagd, willen de vluchtelingen die in Noord-Irak werden opgevangen terugkeren naar de dorpen waar ze zijn opgegroeid en naar hun huizen. Voor gemiddeld € 2.000 kan een huis worden opgeknapt.

Doe mee!
Help je mee? Loop, fiets of wandel dan de route (of een deel ervan) en neem je buurvrouw, je tante, je oom, je collega’s, je voetbalteam of je hele klas mee! Er kan gestart worden vanaf de deelnemende kerken.

Het startsein klinkt om 13.00 uur. Een overzicht van de deelnemende kerken en route volgt na inschrijving en later op deze website. Het minimale inschrijfbedrag bedraagt: € 2,50 voor deelnemers tot 18 jaar € 5,00 voor volwassenen Een hoger bedrag wordt zeer gewaardeerd en gaat voor 100% naar de wederopbouw van huizen op de vlakte van Nineveh in Irak. Opgeven kan via het formulier op de website van Kerk in Nood

info

kerkinnood.nl/actueel/kerkenloop

organisatieKerk in Nood (ACN Nederland)
locatie
plaatsWassenaar (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl