Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneermaandag 10 t/m zaterdag 15 september 2018    Evangelie van 2018-09-10
begintijd09:00 uur
eindtijd17:30 uur
 titelTraining Catechese vd Goede Herder 6-9 jaar
beschrijving

Van 10 t/m 15 september 2018 wordt in Leiden een officiële cursus gegeven om catecheet te worden voor kinderen van 6-9 jaar. De training wordt gehouden in het Engels.

De Catechese van de Goede Herder is een methode voor de religieuze vorming van kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen al heel jong groeien in hun relatie met God. De methode is bedoeld om de liefde voor en kennis van God te laten groeien. Deze wereldwijde vorm van kindercatechese is gebaseerd op de Montessori-pedagogiek.

info

Laura van der Lee - Valiani
(06) 21 40 38 94
training@catechesegoedeherder.nl
www.catechesegoedeherder.nl

locatieHerensingel 3
plaatsLeiden (Zuid-Holland)
postcode23
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl