Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 16 juni 2018    Evangelie van 2018-06-16
begintijd11:00 uur
 titelBlindendag - bedevaart
beschrijving

Op zaterddag 16 juni vindt in Sweikhuizen de 84ste bedevaart voor blinden en slechtzienden (blindendag) plaats.

De dag begint om 11.00 uur met ontvangst van de bedevaartgangers op het Odiliaplein. Na een korte processie door het dorp vindt om 11.30 uur een eucharistieviering plaats in de Odiliakerk in Sweikhuizen. Aansluitend is er een koffietafel voor de bedevaartgangers en de genodigden. ’s Middags is er een gevarieerd programma met optredens van de Beesenhofkapel en een concert door het Mannenkoor van Sweikhuizen. Om 15.00 uur is er plechtig lof met ogenzegening door de hulpbisschop Everard de Jong. De dag wordt afgesloten met een gezellig samenzijn met koffie en vlaai.

Aanmelden kan tot 11 juni op dit mailadres: blindendagsweikhuizen@gmail.com   Vermeld bij de aanmelding: Naam en adres gegevens, telefoonnummer en evt. email adres. Het aantal personen. Of  u met eigen vervoer komt of dat u op het station van Sittard wenst opgehaald te worden. Vermeld bij het laatste of u in een rolstoel zit dan kan daar rekening mee gehouden worden. (voor het ophalen en brengen naar het station is Sittard worden geen kosten in rekening gebracht).

info

blindendagsweikhuizen@gmail.com

locatieOdiliaplein
plaatsSweikhuizen (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl