Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44
fax (076) 521 62 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 18 januari    Evangelie van 2019-01-18
begintijd18:30 uur
eindtijd22:00 uur
 titelNieuwjaarsreceptie Bisdom Breda
beschrijving

Naar goed gebruik is er in 2019 een nieuwjaarsontmoeting in het Bisdom Breda. Vorig jaar werd deze voor het eerst door beide vicariaten samen gehouden. In 2019 is er opnieuw één gezamenlijke nieuwjaarsreceptie in het bisdom. De ontmoeting vindt plaats op vrijdagmiddag 18 januari.

Het is een goede traditie geworden om elkaar aan het begin van een nieuw jaar te ontmoeten. Bisschop Liesen zal hierbij aanwezig zijn samen met de vicarissen, stafmedewerkers van de vicariaten en de leden van het bisdombestuur.

Het samenzijn begint om 18.30 uur in de kapel van priester- en diakenopleiding Bovendonk met het avondgebed van de Kerk. Vanaf 19.00 uur is er ruim gelegenheid om elkaar alle goeds toe te wensen onder genot van een hapje en drankje in de refter van Bovendonk. De nieuwjaarsontmoeting duurt tot 22.00 uur.

Pastorale beroepskrachten, bestuurders van parochies en PCI’s, emeriti, religieuzen, leden van de parochiekerncommissies en parochianen zijn van harte uitgenodigd.

Omwille van de praktische organisatie wordt gevraagd om vóór 10 januari 2019 aan te melden via e-mail vic.middelburg@bisdombreda.nl of vic.breda@bisdombreda.nl

info

www.bisdombreda.nl

organisatieBisdom Breda
locatieConferentiecentrum Bovendonk, Hofstraat 8
plaatsHoeven (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl