Vandaag is vrijdag 19 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44
fax (076) 521 62 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 13 juli 2018    Evangelie van 2018-07-13
begintijd18:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelAfsluiting Studiejaar
beschrijving

Jongeren van het Bisdom Breda, van harte welkom bij de Afsluiting van het Studiejaar! Op vrijdagavond 13 juli 2018 komen we om 18.30 uur samen in de Antonius Abt kerk te Chaam (Dorpsstraat 48). We vieren daar de H. Mis uit dankbaarheid voor het afgelopen jaar, en om zegen over de komende vakantieperiode.

Aansluitend aan de heilige mis zijn we welkom in de naastgelegen tuin van kapelaan Jochem voor een maaltijd (Gilzeweg 4), waarbij er alle tijd is om met elkaar terug te kijken op het afgelopen jaar, en onze vakantieplannen met elkaar te delen. En omdat barbecueën nu eenmaal lekker én gezellig is, doen we dat in de vorm van, jawel, een heerlijk verzorgde BBQ!

Denk je nou dat een eigen culinaire bijdrage in de vorm van een bijgerecht of dessert niet kan ontbreken bij deze bbq, of mocht je het gewoon leuk vinden om zelf iets mee te nemen, is dat natuurlijk mogelijk! Laat dat dan even weten bij je aanmelding.

Aanmelden kan t/m 12 juli via het Facebook event, of een email naar jong@bisdombreda.nl (ook voor verdere vragen). De activiteit is bedoeld voor jongeren van 16-30 jaar, en is gratis. Voel je vrij om andere jongeren die je kent mee te nemen, zorg wel dat ook zij zich even aanmelden.

info

jong@bisdombreda.nl
www.bisdombreda.nl

organisatieBisdom Breda
locatieAntonius Abt kerk, Dorpsstraat 48
plaatsChaam (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl