Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 16 december 2018    Evangelie van 2018-12-16
(3e zondag vd Advent - Gaudete)
begintijd13:30 uur
 titelJong Bisdom Den Bosch - Kerstviering
beschrijving

Op zondag 16 december organiseert Jong Bisdom Den Bosch weer een schitterende kerstactiviteit! Vanuit het Stadsklooster San Damiano zullen wij het kerstfeest vieren door te dienen, vieren en te dineren.

Om 13.30 uur verzamelen we in het Stadsklooster San Damiano in Den Bosch, om 14.00 uur zullen we beginnen met onze diaconale activiteit: wandelen met ouderen uit het verzorgingstehuis naar de Sint Jan, waar we met de ouderen de Kerststal kunnen bewonderen. Om 17.30 uur hebben we een mooie vesperviering in de Kloosterkerk en aansluitend volgt een heerlijk en schitterend kerstdiner in het Franciscushuis, naast de kerk.

Details

  • Deelname aan de dag kost € 5 die je op de dag zelf contant mag betalen. Mochten financiën een drempel vormen om aan de dag deel te nemen, neem dan even contact met ons op, dan is er vast wat te regelen.
  • We werken met onze activiteit ook mee aan een inzamelactie die het Stadsklooster organiseert voor de voedselbank. Suggesties voor mee te nemen boodschappen worden voor aanvang van de activiteit gemaild.
  • De dresscode voor de bijeenkomst is casual, met een kerst-touch ;)

info

jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.jongbisdomdenbosch.nl
facebook.com/jongbisdomdenbosch
twitter.com/jongbisdomdenbosch

organisatieBisdom Den Bosch
locatieStadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 12
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl