Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Lezing
lezing
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 14 april 2019    Evangelie van 2019-04-14
(Palmzondag / Heilige Lidwina)
 titelWereldjongerendag Bisdom Den Bosch
beschrijving

Palmzondag is traditioneel Wereldjongerendag.
Wereldwijd vieren tieners en jongeren in hun eigen bisdom deze dag van geloof en ontmoeting. Zo ook wij! En daarom nodigen we je van harte uit om deze dag mee te vieren in de Abdij van Berne in Heeswijk.

We zullen aansluiten bij de Palmzondagviering in de abdij elkaar ontmoeten en een spel doen met competitie, kennis en uitdaging. Zo leren we elkaar op een eigen wijze kennen! We sluiten de middag af met een verdieping in ons antwoord op God met een muzikale begeleiding.

Vier jij - net als vele anderen in de wereld - met ons deze Wereldjongerendag?

Lezing Anselm Grün
Op zaterdag 13 april zal Jong Bisdom Den Bosch nog een andere activiteit organiseren voor jongeren (16-30 jaar) in de Abdij van Berne, Heeswijk. Om het mogelijk te maken aan beide activiteiten deel te nemen is het mogelijk om te blijven overnachten.

Voor meer informatie over deze activiteit zie dit evenement:
www.facebook.com/events/403428273792719

Blijven overnachten?
Wil je aan beide evenementen deelnemen? Dan kun je van 13 op 14 april ook in de Abdij van Berne blijven overnachten. Kosten bedragen hiervoor € 5,-

Voor degene die het hele weekend deelnemen zal er op 13 april in de avond en ochtend een interessant en leuk programma zijn, die doorloopt in de Palmzondag activiteit.

info

jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.jongbisdomdenbosch.nl
facebook.com/jongbisdomdenbosch
twitter.com/jongbisdomdenbosch

organisatieBisdom Den Bosch
locatieAbdij van Berne, Abdijstraat 49
plaatsHeeswijk-Dinther (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl