Vandaag is vrijdag 19 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 19 september 2018    Evangelie van 2018-09-19
begintijd20:30 uur
 titelInfo-avond WJD Panama
beschrijving

Bisdom Haarlem-Amsterdam houdt in september twee info-avonden over de Wereldjongerendagen in Panama. Wil je echt alles weten van de aankomende WJD? Kom dinsdag 18 sept. (Haarlem) of woensdag 19 sept. (Heerhugowaard, De Noord) naar de infoavond over de reis. Heb je vragen of twijfel je of je meegaat? Kom langs!

Haarlem
Op dinsdag 18 september is er een infoavond in Haarlem. We beginnen om 20.00 uur. Het adres is Jansstraat 41, Haarlem. Laat ons weten als je erbij bent. Dit is ook een afhaal locatie voor de bierflessen van de sponsoractie.

Heerhugowaard, De Noord
Op woensdag 19 september is er een infoavond in Heerhugowaard - De Noord. We beginnen om 20.30 uur. na de jongerenbijeenkomst van jongerengroep Sanctus Virgilius. Het adres is Middenweg 585, De Noord. Sanctus Virgilius levert ook de flessenbier voor de sponsoractie. Je kunt dus meteen wat flessen meenemen ;).

info

www.jongekerk.nl
www.wjd.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieMiddenweg 585
plaatsHeerhugowaard (Noord-Holland)
postcode17
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl