Vandaag is donderdag 27 juni  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerzaterdag 13 oktober 2018    Evangelie van 2018-10-13
begintijd15:00 uur
 titelRozenkrans aan de grenzen
beschrijving

Sinds de recente 100e verjaardag van de verschijningen van Onze Lieve Vrouw in Fatima hebben verschillende landen van Europa en van de wereld het initiatief genomen de Rozenkrans te bidden aan hun grenzen, om te beantwoorden aan de oproep van onze Hemelse Moeder.

België mist deze oproep niet en organiseert een Rozenkrans aan de grens op 13 oktober 2018 om 3 uur in de namiddag. De deelname aan het Rozenkransgebed kan geconcretiseerd worden op een grenslijn, op een strand of om het even waar in het land of in het buitenland met de intentie zich te verenigen met de “Rozenkrans aan de Grenzen”.

info

www.rozenkransaandegrenzen.be/187-2/rozenkrans-aan-de-grenzen

locatie
plaatsBelgië (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl