Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf dinsdag 18 september 2018    Evangelie van 2018-09-18
(Prinsjesdag)
begintijd19:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelAlphacursus Lambertuskerk Rotterdam
beschrijving

De Alpha probeert onder andere op deze vraag antwoord te geven vanuit het Christelijke geloof. Ieder najaar biedt de Sint Lambertuskerk een Alpha cursus in rooms-katholieke context aan.

Startende op dinsdag 18 september zal de cursus gedurende 10 weken lopen op dinsdagavonden van 19.00 – 21.30 uur met een zaterdag.

De bijeenkomsten zijn in de pastorie en beginnen met een gezamenlijke maaltijd. Het is een laagdrempelige manier om een band op te bouwen met de andere cursisten en elkaar te leren kennen. Het belangrijkste onderdeel van de Alpha is de gelegenheid om gedachten en ideeën in een kleine groep met elkaar uit te wisselen. Het is een kans om van anderen te horen over hun mening en standpunten en daarnaast je eigen bijdrage te leveren in een eerlijke, open en vriendelijke omgeving.

De aanmeldingen voor de Alpha cursus kunnen door het betreffende formulier in te vullen op www.lambertuskerk-rotterdam.nl onder het kopje ‘Geloofsverdieping’. Aanmelden kan tot 16 september. De cursus is gratis, voor de maaltijden wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Voor de zaterdag wordt een kleine bijdrage gevraagd.

info

www.lambertuskerk-rotterdam.nl

locatiePastorie Lambertuskerk, Hoflaan 121
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl