Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 22 september 2018    Evangelie van 2018-09-22
begintijd08:00 uur
 titelVoetbedevaart Heilige Cornelius Heerlerheide
beschrijving

Op zaterdag 22 september zal er vanuit Kerkrade een voetbedevaart naar Heerlerheide plaats vinden, alwaar de Heilige Cornelius wordt vereerd, heel bijzonder tijdens het octaaf waarbinnen deze bedevaart gehouden zal worden. De tocht gaat door de hei tussen Landgraaf en Brunssum.

We vertrekken vanaf de Lambertuskerk om 8.00 uur, terwijl een volgende opstapplaats rond 8.10 uur de kerk te Chevremont zal zijn. Rond 9.30 uur is er een koffie-stop aan de Vaechshof in Nieuwenhagen, waar men zich uiteraard ook aansluiten bij deze tocht. De niet-getrainde wandelaar én de snelwandelaar willen wij erop wijzen dat we 4 km/uur zullen lopen.

Onderweg bidden we voor de intenties die we meenemen bij verschillende wegkruizen een tientje van de rozenkrans, om aansluitend in Heerlerheide de H. Mis te vieren rond 11.30 uur. Uiteraard kan men ook rechtstreeks naar Heerlerheide komen om zich bij de Mis aan te sluiten.

De tocht gaat onder alle weersomstandigheden door.

Aanmelden voor deze bedevaart kan bij pastoor Kreuwels. Ook als men met de auto naar Heerlerheide komt s.v.p. aanmelden i.v.m. het eten na afloop van de Mis.

  • Goulash met frites en salade à € 9,95
  • Wiener Schnitzel met frites en warme groente à € 10,50
  • Uitsmijter met ham en kaas à € 6,25

info

Pastoor Hans Kreuwels
(06) 50 59 50 13
hanskreuwels@gmail.com

locatieLambertuskerk, Kerkrade - Corneliuskerk, Heerlerheide
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl