Vandaag is zondag 21 april
1e Paasdag
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
Centrum voor Parochiespiritualiteit
(Parochiespiritualiteit)

Centrum voor Parochiespiritualiteit

Website E-mail

Het Centrum voor Parochiespiritualiteit (CPS) wil parochies in Nederland inspireren en ondersteunen bij de verdieping van een doorleefd katholiek geloof en de opbouw van parochiegemeenschappen.

Centrum voor Parochiespiritualiteit
Heijendaalseweg 300
6525 SM Nijmegen

tel: (024) 355 80 29 (via receptie klooster Brakkenstein)
www.parochiespiritualiteit.org

facebook.com/centrumvoorparochiespiritualiteit

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 10 november 2018    Evangelie van 2018-11-10
begintijd10:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelImpulsdag voor Parochievernieuwing
beschrijving

Op zaterdag 10 november 2018 vindt er weer een Impulsdag over parochievernieuwing plaats, deze keer met als thema ‘Gebed als fundament voor parochievernieuwing’.

In de morgen is er een inleiding door Mgr. Hendriks, hulpbisschop van bisdom Haarlem-Amsterdam. In de middag zijn er twee ronden workshops met ervaringen vanuit de parochiepraktijk.

De dag wordt gehouden in het Leerhuis van de Gerardus Majella parochie te Utrecht en is bedoeld voor pastorale beroepskrachten en vrijwilligers uit parochies in Nederland.

Organisatie
Deze dag wordt georganiseerd door het platform voor RK evangelisatie i.s.m. het Katholiek Alpha Centrum en het Centrum voor Parochiespiritualiteit.

info

www.parochiespiritualiteit.org/wp/event/impulsdag-gebed-en-parochievernieuwing

organisatieCentrum voor Parochiespiritualiteit
locatieThomas a Kempis Leerhuis, Broerestraat 12
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl