Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 22 september 2018    Evangelie van 2018-09-22
begintijd11:00 uur
 titelDiakenwijding Remco Hoogma
beschrijving

Op 22 september 2018 om 11.00 uur zal Remco Hoogma door Mgr. Ron van den Hout tot diaken worden gewijd in de St. Bonifatiuskerk te Leeuwarden.

Hij wordt per 1 oktober 2018 benoemd als diaken in de Heilige Christoffelparochie in zuid Friesland, waar hij gaat samenwerken met het pastoresteam: pastoor H. Nota, parochievicaris drs. P.H.W. Huiting en pastoraal werkster mw. A. Schothorst-Vos. Remco Hoogma neemt zijn intrek in de pastorie van St. Nicolaasga.

info

www.bisdomgl.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieSt. Bonifatiuskerk, Bonifatiusplein 20
plaatsLeeuwarden (Friesland)
postcode89
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl