Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 18 september 2018    Evangelie van 2018-09-18
(Prinsjesdag)
begintijd19:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelVoorlichting nieuwe automatisering II
beschrijving

De conversie van parochies naar de nieuwe automatisering voor parochies, Exact Online en DocBase, is in volle gang. Steeds meer parochies maken gebruik van de nieuwe software. Dat betekent ook dat er vragen zijn over het gebruik en de werking van de beide pakketten. Daarom worden er in september en oktober drie landelijke voorlichtings- en opleidingsbijeenkomsten georganiseerd. Hiervoor hebben de parochiebesturen en -vrijwilligers in het Aartsbisdom Utrecht inmiddels een uitnodiging ontvangen. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 18 september in Veldhoven.

Gedurende de introductiedagen in maart konden de aanwezigen kennismaken met zowel Exact Online als DocBase, maar daarbij is ook aangegeven dat nog niet alles afgerond was. Inmiddels is de inrichting afgerond, zijn de instructiefilmpjes klaar en wordt de laatste hand gelegd aan de sjablonen die parochies vanaf 2019 kunnen gebruiken voor de Actie Kerkbalans, terwijl de sjablonen voor brieven al wel te gebruiken zijn. Tijdens de aankomende landelijke voorlichtings- en opleidingsbijeenkomsten wordt dieper ingegaan op de werking van het pakket. Ook parochies die nog geen kennis gemaakt hebben met de nieuwe software krijgen daar tijdens deze bijeenkomsten de kans voor. Verder krijgen de aanwezigen de gelegenheid de eerste ervaringen uit te wisselen.

De voorlichtings- en oplichtingsbijeenkomsten bestaan uit een middag- en een avonddeel. Zowel in de middag als ‘s avonds zijn er parallelsessies van DocBase en Exact Online. Deelnemers kunnen ervoor kiezen beide bijeenkomsten bij te wonen of slechts één van beide. De middagsessies duren telkens van 14.00 tot 16.30 uur, de avondsessies van 19.00 tot 21.30 uur.

De bijeenkomsten worden gehouden op de volgende data:

  • Dinsdag 18 september: Veldhoven
    Conferentiecentrum Koningshof, Locht 117, 5504 RM Veldhoven
  • Dinsdag 25 september: Zwolle
    Mercure Hotel Zwolle, Hertsenbergweg 1, 8041 BA Zwolle
  • Maandag 1 oktober: Rotterdam
    Engels Conference Center, Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam

info

Mw. L. Remkes van IPAL
l.remkes@ipal.nu

www.rkk-online.nl

www.aartsbisdom.nl

locatieConferentiecentrum Koningshof, Locht 117
plaatsVeldhoven (Noord-Brabant)
postcode55
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl