Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 16 september 2018    Evangelie van 2018-09-16
begintijd11:00 uur
 titelOogstdankdag
beschrijving

Zondag 16 september houden we in de kerk van Haastrecht de oogstdankdagviering.

Wat is de oogst dit jaar? Zoals alle boeren kunnen beamen, is het elk jaar afwachten. Het was droog en erg warm. Naast alles wat er van onze tuinen komt, kan men ook andere producten brengen (blikken, pakken, flessen).

Sinds een jaar doen we mee aan de inzameling voor de voedselbank, waarbij een aantal kerken in de Krimpenerwaard zich hebben aan gesloten. De opbrengst van oogstdankdag kan daarheen. De gaven kunnen worden afgegeven in de kerk op donderdag 13 september van 14.00-17.00 uur. Ook is er de collecte tijdens de Eucharistie; de meeropbrengst is voor de zusters van Moeder Teresa in Rotterdam.

info

www.barnabasparochie.nl

locatieSt. Barnabaskerk, Grote Haven 8
plaatsHaastrecht (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl