Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Jong Katholiek

Jong Katholiek

Website E-mail

Postbus 13049
3507 LA  Utrecht

(030) - 232 69 23

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 22 september 2018    Evangelie van 2018-09-22
 titelExclusieve WJD-ontmoeting Nuntiatuur
beschrijving

Jongkatholiek houdt op zaterdag 22 september een exclusieve WJD-ontmoeting voor jongeren die naar de Wereldjongerendagen gaan of dat overwegen. De bijeenkomst wordt bijzonder, want deze vindt plaats op het Nuntiatuur in Den Haag. Samen met apostolisch nuntius mgr. Cavalli zullen de aanwezigen de heilige mis vieren, met elkaar in gesprek gaan en barbecueën.

Wil je deze bijzondere ontmoeting niet missen? Reageer dan snel (er is beperkt plek). Stuur vóór 17 september een mail (ja, dat is kort dag!). Je krijgt dan een reactie met verdere informatie.

info

info@jongkatholiek.nl
www.jongkatholiek.nl

organisatieJong Katholiek
locatieNuntiatuur, Carnegielaan 5
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl