Vandaag is zondag 21 april
1e Paasdag
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 9 t/m zondag 11 november 2018    Evangelie van 2018-11-09
(Kerkwijding Lateraanse Basiliek)
 titelThemaweekend - Vrede ontdekken
beschrijving

Van vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2018 wordt bij de Clarissen in Nijmegen een themaweekend georganiseerd met als thema: Vrede ontdekken.

De groet ‘vrede en alle goeds’ is bij uitstek de groet in de franciscaanse wereld. Voor Franciscus was het belangrijk om zijn broeders steeds weer op te roepen om waar ze ook kwamen ‘vrede’ te wensen en vrede uit te stralen. Zo probeerde hij in zijn leven – in vallen en opstaan – ook voor te leven. Er zijn allerlei bloemrijke verhalen waarin Franciscus als ‘vredesapostel’ gehoord en gezien werd. Wat betekent ‘vrede’ in jouw leven? Hoe is het streven naar ‘vrede’, dichtbij en veraf, in deze tijd haalbaar? En waar sta jij nu, en waar wil je naartoe?

info

(06) 29 59 77 80
info@kloosterweekend.nl
www.kloosterweekend.nl

locatieClarissenklooster De Bron, Waterstraat 141
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl