Vandaag is vrijdag 10 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerdonderdag 4 t/m zondag 7 juli 2019    Evangelie van 2019-07-04
begintijd17:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelEmmausdagen - 3-daagse stilteretraite
beschrijving

Retraite in volledige stilte, waarin het gaat om groei in geestelijk leven en innerlijke genezing. Het Woord van God is een belangrijke inspiratiebron tijdens deze retraites. Het Woord van God geeft niet alleen inzicht; het troost, bevrijdt en geneest bovendien. De retraite in volledige stilte, waarin het gaat om groei in geestelijk leven en innerlijke genezing.

In deze dagen mogen we ervaren dat het Woord van God uit de Hebreeënbrief werkelijkheid wordt. “Want het Woord van God is levend en krachtig. Het is scherper dan een tweesnijdend zwaard en dringt door tot het raakpunt van ziel en geest, van gewrichten en merg. Het ontleedt de bedoelingen en gedachten van de mens” (Hebr. 4,12). Het Woord van God geeft niet alleen inzicht; het troost, bevrijdt en geneest bovendien.

In deze retraite is er dagelijks gezamenlijk morgengebed, eucharistieviering en één uur ‘bidden rond het Woord’. Er wordt één inleiding per dag gegeven. Gedurende de gehele retraite is er gelegenheid tot eucharistische aanbidding.

Iedere retraitant ontvangt dagelijks persoonlijke geestelijke begeleiding bij een van de teams. Van hen ontvangt de retraitant teksten uit de H. Schrift voor persoonlijk gebed.

  • Leiding: Karel en Tiny Pouwels en overige teamleden
  • Aanmelding: via de website
  • Aankomst: 4 juli: 17.00 - 18.00 uur met om 18.00 uur broodmaaltijd
  • Sluiting: 7 juli: 16.00 uur
  • Bijdrage: € 175

info

(0411) 64 37 25
www.emmaus-retraite.nl

locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl