Vandaag is zondag 21 april
1e Paasdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Mothers Prayers

Mothers Prayers

Website

Mothers Prayers of Biddende Moeders zijn moeders die regelmatig bij elkaar komen om voor hun (klein-)kinderen te bidden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 10 november 2018    Evangelie van 2018-11-10
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelLandelijke ontmoetingsdag Biddende Moeders
beschrijving

Op zaterdag 10 november wordt voor de eerste keer de landelijke dag van biddende moeders / Mothers Prayers gehouden in het Bisdom Breda. In het hele land komen groepjes moeders samen om te bidden voor hun kinderen. Inmiddels zijn er ook al acht groepen in het bisdom Breda! Dit najaar wordt voor de eerste keer de landelijke ontmoetingsdag van biddende moeders in het bisdom Breda georganiseerd. Iedere (groot)moeder is van harte welkom: of ze al samenkomt met anderen om te bidden of (nog) niet.

Het thema is: “Begrijp dat Jezus nog veel meer van onze kinderen houdt dan wij. Hij wil hen zo graag beschermen en laten groeien in Hem. Omdat Hij alleen tussenbeide komt als Hij gevraagd wordt, ziet Hij uit naar onze gebeden”.

Het is een dag van ontmoeting, gebed en inspiratie. Alle moeders, oma’s en vrouwen met een hart voor kinderen zijn welkom: zowel de fysieke, als de geestelijke moeders en oma’s.

Programma
10.00 uur - Ontvangst met koffie/thee
10.30 uur - Programma: inleiding en getuigenissen
12.15 uur - Lunch, voor koffie en thee wordt gezorgd (zelf lunchpakket meenemen)
13.30 uur - Gebedsuur voor de kinderen, kleinkinderen en andere intenties
14.30 uur - Afsluiting
15.00 uur - Eucharistieviering - Hoofdcelebrant Mgr. Liesen

Parkeren kan gratis rondom de kerk. De kerk ligt op ruim een kwartier lopen van het centraal station.

info

mothersprayers_nl@hotmail.com
www.mothersprayers.org

organisatieMothers Prayers
locatieSint Josephstraat 2
plaatsRoosendaal (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl