Vandaag is zondag 21 april
1e Paasdag
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 11 november 2018    Evangelie van 2018-11-11
(Sint Maarten)
begintijd15:00 uur
 titelVerlening kerkelijke zending
beschrijving

Tijdens een speciale vesperviering in de kathedraal van Roermond verleent hulpbisschop Everard de Jong zondag 11 november de kerkelijke zending aan vier afgestudeerde studenten van het Theologisch Instituut Rolduc en de catechistenopleiding Kairos. De afgestudeerden krijgen een benoeming in verschillende Limburgse parochies. De plechtigheid begint om 15.00 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Het betreft Suzan Crapels (39) uit Roermond die een opleiding tot pastoraalwerker heeft afgerond en wordt uitgezonden naar het parochiecluster Roermond-Noord-Oost, het echtpaar Con (58) en Merche (59) Derks uit Maasbree die de opleiding tot catechist hebben gevolgd en worden benoemd in de parochie van Maasbree en Marja Smits (70) uit Houthem-Sint Gerlach die eveneens de opleiding tot catechist heeft gevolgd en wordt benoemd in het parochiecluster Berg en Terblijt, Houthem-Sint Gerlach en Broekhem. Zij zullen functioneren naast de gewijde ambtsdragers (priesters en diakens) in deze parochies.

info

www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatieSint-Christoffelkathedraal, Grote Kerkstraat 2
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl