Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf vrijdag 18 januari    Evangelie van 2019-01-18
begintijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelBijbelcursus - Genesis tot Jezus
beschrijving

In ’s-Hertogenbosch wordt verdeeld over zeven avonden in begin 2019 een bijbelcursus gegeven.

Hoevelen van u hebben geprobeerd de Bijbel van A tot Z door te lezen? En zonk de moed u in de schoenen aan het einde van het boek Exodus voordat u ergens halverwege Leviticus het bijltje erbij neergooide? U bent niet alleen. Veel goedwillende bijbellezers zijn gestrand op de vele oudtestamentische details.

In deze cursus geven we u hét kompas dat u nodig hebt om van begin tot einde door de Bijbel te navigeren. Dit kompas kun je in één woord samenvatten: VERBOND. ‘Verbond’ is het antwoord op de vraag: waar gaat de Bijbel over? ‘Verbond’ legt uit waarom God de dingen die Hij zegt en doet in de Schrift, doet en zegt. Als u het verbond begrijpt, valt al het andere op zijn plaats. De details die eens zo duister leken, beginnen logisch te worden.

Tot slot: ‘Genesis tot Jezus’ belooft een spannende reis door de Bijbel te worden. Van u als deelnemer wordt verwacht dat u uw ‘huiswerk’ doet en gedurende deze cursusweken zelf ook gaat lezen in de Bijbel.

Details

  • data: Vrijdag 18 januari, 25 januari, 8 februari, 22 februari, 8 maart, 22 maart en 12 april 2019
  • tijd: 19.30 tot 21.30 uur; koffie staat klaar om 19.15 uur
  • locatie: Lucaskerk, Zuiderparkweg 301, ’s-Hertogenbosch
  • werkboek: € 17.50 excl. portokosten

info

Corry Coppens
fam.coppens@home.nl
(073) 52 10 763

locatieLucaskerk, Zuiderparkweg 301
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl