Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 30 december 2018    Evangelie van 2018-12-30
(Heilige Familie)
begintijd17:00 uur
eindtijd18:30 uur
 titelKerstsporen in het zand
beschrijving

Op 30 december tussen 17.00 en 18.30 uur gaan we op de kerstmarkt in Brugge kerstliederen zingen onder muzikale begeleiding. Martijn Dendievel die voor orkestdirectie studeert in Weimar zal dirigeren. Zangeres Kaylee Galle zal ons verrassen met enkele solo’s.

Immanuël Boie, de zandkunstenaar, zal tijdens het zingen van traditonele kerstliederen een kerstverhaal (30 min) uittekenen in het zand. U ziet een creatieve bewerking van het kerstverhaal in afbeeldingen die door enkele vegen van zijn hand omgevormd worden. Dit wordt geprojecteerd op een groot scherm.

Het is voor Immanuël ook een primeur om zijn kerstverhaal op een kerstmarkt uit te voeren. Maar hij hoorde hoe men van Kerstmarkt Wintermarkt wilde maken en als Bruggeling kwam hij algauw met zijn voorstel.

U kan de partituren van de liederen opvragen op onderstaand e-mail zodat u, met uw vrienden of uw koorleden, met ons kan meezingen. We willen de kerstboodschap laten klinken op de kerstmarkt van Brugge. Doet u mee?

Nodig gerust uw vrienden uit. Zij kunnen meegenieten van een uniek kerstevent met een authentiek kerstverhaal!

info

kerstmarkt.brugge@telenet.be
facebook.com/zandkunst

locatie
plaatsBrugge (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl