Vandaag is zaterdag 18 januari  

categorie categorie Reis
reis
wanneervrijdag 26 juli t/m zaterdag 3 augustus 2019    Evangelie van 2019-07-26
 titelGezinsvakantie Zwitserse Chandolin
beschrijving

Met een groep gezinnen en alleenstaanden trekken we naar de Zwitserse Alpen voor een unieke vakantie, rijk aan samenzijn en ontspanning, aan plezier én herbronning. We verblijven in het dorpje Chandolin, hoog op een helling in de Bal d’Anniviers, te midden van een overweldigend mooie natuur.

Elke dag verdiepen we ons in een thema dat ons geloof kan voeden. We bidden en vieren ook samen. En we trekken er op uit in Gods formidabele natuur. Er staan uitstappen en bergwandelingen op het programma, van licht tot zwaar, aangepast aan ieders keuze, tempo en conditie. Voor elk wat wils en toch verbonden. Zowel bron van inspanning als van genieten en verwondering.

Een bekwame begeleiding biedt kinderen en opgroeiende tieners een programma aan waar naast sport, spel en wandelingen ook tijd wordt gemaakt voor stilte en gebed.

Praktisch
We vertrekken met de bus op vrijdag 26 juli 2019 in Wetteren, de terugreis is voorzien op zaterdag 3 augustus 2019 met aankomst in Wetteren. We verblijven in een mooi, ruim hotel, genaamd het Grand Hotel.

Kostprijs per persoon

  • Volwassenen: € 595
  • Jongeren van 17 t/m 22 jaar: € 420
  • Tieners van 10 t/m 16 jaar: € 300
  • Kinderen van 6 t/m 9 jaar: € 240
  • Kinderen 3  t/m 5 jaar: € 195
  • Kinderen tot en met 2 jaar: € 145
  • De leeftijd van het kind is de leeftijd op de dag van het vertrek

info

CCV – Gezinvolgeloven
veerlenoe@gmail.com
www.gezinvolgeloven.be

locatie
plaatsChandolin
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl