Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 19 januari    Evangelie van 2019-01-19
begintijd12:00 uur
 titelActie Kerkbalans startmoment
beschrijving

Het startmoment van Bisdom Rotterdam voor de actie Kerkbalans 2019 vindt plaats op zaterdag 19 januari in de H. Joannes de Doperkerk in Katwijk, vanaf 12.00 uur.

Parochies worden sinds een aantal jaren uitgenodigd om een startmoment te houden. Het resultaat is goede en positieve aandacht voor Kerkbalans in de lokale media, in de week dat de brieven bij de parochianen worden bezorgd. Een laagdrempelig startmoment is een mooie manier om bekendheid te geven aan de start van de actie Kerkbalans. Bovendien is het een goede gelegenheid om vrijwilligers en parochianen te motiveren.

Parochies in het bisdom Rotterdam worden daarom van harte uitgenodigd om op 19 januari een eigen startmoment te houden.

info

www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieH. Joannes de Doperkerk, Kerkstraat 70
plaatsKatwijk (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl