Vandaag is zaterdag 25 mei
Sint Urbanus
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 23 februari    Evangelie van 2019-02-23
begintijd11:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelGeorgiuswandeling van Vught naar Drunen
beschrijving

Van 25 t/m 55 jaar, zin om met R.K. leeftijdsgenoten te gaan wandelen?

Op zaterdag 23 februari is er een wandeling, ditmaal van Vught naar Drunen. Deze wandelroute is in totaal 19 km. Ik zou graag die dag om 11.00 uur willen afspreken bij de bushalte Snippenlaan in Vught. Ik verwacht na de wandeling rond 17.00 uur in Drunen te zijn, bushalte Beethovenlaan.

We kunnen na afloop van de wandeling bezien of we al dan niet uit eten willen gaan. Je kunt je bij mij opgeven via de mail. Graag tijdig aanmelden, uiterlijk op de dag voor de wandeling.

Nodig gerust mensen uit die jullie kennen.

info

Paul Raves
Georgiuswandelingen@gmail.com
www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/ov-stapper-loonse-en-drunense-duinen/16918
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/Georgiuswandelingen.html

locatie
plaatsVught (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl