Vandaag is zondag 19 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Priorij Nazareth

Priorij Nazareth

Website E-mail

Priorij Nazareth
Klooster Oude Munt

Benedictinessen
van het heilig Sacrament

van Wevelickhovenstraat 1
5931 KS Tegelen
(077) 373 15 72

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 8 t/m zondag 10 maart    Evangelie van 2019-03-08
begintijd19:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelRetraite: Theologie van het Lichaam
beschrijving

In het weekend van 8 t/m 10 maart 2019 organiseert Pure Womanhood weer een weekend. Dit weekend zal in het teken staan van de ‘Theologie van het Lichaam’, geschreven door H. Paus Johannes Paulus II. De Theologie van het Lichaam geeft antwoorden op de problemen en antwoorden van onze maatschappij. We zullen dan ook veel van deze vragen behandelen, o.a.: Wat is het doel van mijn leven? Wat betekent het om man of vrouw te zijn? Wat is liefde? Waarom heeft God ons lichamen gegeven? Wat is de ‘taal van mijn lichaam’? Wat betekent het dat ik ziel én lichaam ben?

We gaan in op o.a. de inhoud van de theologie van het lichaam, wat het voor ons dagelijks leven betekent, hoe we het kunnen toepassen. Voor alvast meer over theologie van het Lichaam kan je hier kijken, of bekijk deze video.

Sprekers

  • Zuster Nadiya (Blauwe Zuster): De orde Dienaressen van de Heer (beter bekend als de Blauwe Zusters) is een jonge orde, bestaande uit enthousiaste zusters die veel werk doen met vrouwen! Zij zullen dit weekend spreken en ook aanwezig zijn voor gesprekken en gezelligheid.
  • Zuster Mary Amata (Dominicanes): Een bevlogen zuster, oorspronkelijk uit Amerika. Het charisma van de orde is lesgeven. Zij zal dus ook spreken tijdens het weekend, en het hele weekend aanwezig zijn.
  • Pastoor Snijders

De sprekers en priester zullen gedurende het weekend aanwezig zijn en beschikbaar zijn voor gesprekken/vragen.

Wanneer
Start: Vrijdag 8 maart 2019, om 19.00 uur
Einde: Zondag 10 maart 2019, om 14.00 uur

Wie
Jonge vrouwen van 16-30 jaar

Waar
Priorij Nazareth, Klooster Oude Munt
Van Wevelickhovenstraat 1
5931 KS Tegelen

Kosten
€ 60 (inclusief maaltijden & eigen kamer)
Laat kosten nooit een obstakel zijn. Laat ons weten als we jou kunnen helpen!

Programma
Het programma zal bestaan uit de volgende onderdelen: gezamenlijke maaltijden, inleidingen, H.Mis, aanbidding van het Allerheiligste, tijd voor persoonlijk gebed, gezelligheid, biechtgelegenheid, tijd voor gesprekken.

info

www.purewomanhood.nl

organisatiePriorij Nazareth
locatiePriorij Nazareth - Oude Munt, Van Wevelickhovenstraat 1
plaatsTegelen (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl