Vandaag is maandag 26 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Mothers Prayers

Mothers Prayers

Website

Mothers Prayers of Biddende Moeders zijn moeders die regelmatig bij elkaar komen om voor hun (klein-)kinderen te bidden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 12 februari    Evangelie van 2019-02-12
begintijd09:00 uur
 titelKennismaking met Mothers Prayers
beschrijving

In bezinningshuis Regina Carmeli (Kollenberg 2) in Sittard is er dinsdag 12 februari 2019 een kennismakingsgelegenheid met het initiatief Biddende Moeders.

In meer dan 120 landen, waaronder Nederland, zijn gebedsgroepen van biddende moeders actief, die (twee)wekelijks bij elkaar komen om te bidden voor hun kinderen, kleinkinderen en andere intenties wereldwijd. Door het gezamenlijk bidden ontstaat er een onderlinge band. Er hebben al mooie gebedsverhoringen plaatsgevonden en de moeders ontvangen kracht om goed met situaties om te gaan. Alle moeders, oma’s, vrouwen, zowel de fysieke als de geestelijke moeders zijn welkom.

De dag begint om 09.40 uur met ontvangst en koffie/thee. In een inleiding wordt vertelt over de spiritualiteit van de Biddende Moeders en in een dvd over het onstaan ervan. Aansluitend is er een gebedsuur en de ochtend wordt afgesloten met gezamenlijk gesprek.

Diegenen die dat willen, kunnen zich reeds om 09.00 uur aansluiten bij de Eucharistieviering in de kapel bij de zusters Karmelietessen.

Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor Huwelijk en Gezin van het bisdom Roermond en Biddende Moeders Nederland.

info

wiesmom@kuriakon.nl

organisatieMothers Prayers
locatieBezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl