Vandaag is vrijdag 20 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Klooster Casella
(Casella)

Klooster Casella

Website E-mail

Soestdijkerstraatweg 145
1213VZ Hilversum
(035) 544 61 20

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 17 t/m zondag 19 mei    Evangelie van 2019-05-17
begintijd17:30 uur
eindtijd14:00 uur
 titelMeeleefweekend in klooster Casella
beschrijving

Ben je benieuwd hoe het kloosterleven bij Casella is? Vraag je je wel eens af of zo’n manier van leven iets voor jou is? Tijdens een meeleefweekend ervaar je onze manier van leven van binnenuit.

We vinden onze manier van kloosterleven waardevol en geven je graag de gelegenheid hiervan te proeven en te delen. Tijdens een meeleefweekend leef je samen met ons mee in het dagelijks ritme van gebed. Je verblijft deze dagen in het klooser en deelt in de maaltijden, vieringen en gezamenlijke activiteiten.

Casella is een kloostergemeenschap van de Augustinessen van Sint Monica. Naast drie oecumenische gebedsvieringen op een dag, ontvangen we jonge mensen (18-35 jr) op ons gastenverblijf. Je kunt 1 tot 3 jaar met ons meeleven (m/v) of intreden als zuster. In beide gevallen behoud je een parttime baan buitenshuis. De huidige kloosterlingen variëren in leeftijd van 29 tot 72 jaar.

Een meeleefweekend begint op vrijdagmiddag en eindigt zondagmiddag. Drie dagen en twee nachten om meer thuis te raken bij Casella en ons leven te kunnen ervaren. Weet je welkom!

Een meeleefweekend is voor mannen en vrouwen tot 40 jaar. We hebben ruimte voor drie meelevers per weekend.

info

Zuster Marie Madeleine
(06) 36 255 275
www.casella.nl

organisatieKlooster Casella
locatieCasella, Soestdijkerstraatweg 145
plaatsHilversum (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl