Vandaag is vrijdag 20 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Leiden

RKJ Leiden

Website E-mail

RKJ Leiden (Regionale Katholieke Jongerengroep) is een van de oudste lokale jongerengroepen ontstaan vanuit de WKJ (Werkgroep Katholieke Jongeren)

www.rkjleiden.nl Leiden

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 19 mei    Evangelie van 2019-05-19
begintijd13:00 uur
 titelRKJ Volleybaltoernooi
beschrijving

Beste sportievelingen!

Roep je vrienden en familie bij elkaar, want het is weer tijd voor het jaarlijkse RKJ Volleybaltoernooi! Op zondag 19 mei barst de strijd om de felbegeerde beker los. Je kunt je vanaf nu per e-mail aanmelden.

Kosten voor deelname zijn €35 per team.
Een team bestaat uit minimaal 6 personen, waarvan in ieder geval 2 meisjes.

Net als voorgaande jaren hopen we zowel voor de tieners als de jongeren een super gaaf toernooi neer te zetten! Dat kan niet zonder vrijwilligers. Lijkt het je leuk om een wedstrijdje te fluiten? Meld je dan aan als scheidsrechter (spoedcursus inbegrepen op de dag van het toernooi).

Eucharistieviering
Sporters die in Leiden naar de Eucharistieviering willen, kunnen om 10.00 uur terecht in de Heilige Lodewijkkerk, Steenschuur 19 te Leiden. Vanaf de Lodewijkkerk rij je in 20 minuutjes met de auto naar de sporthal.

info

rkjvolleybaltoernooi@gmail.com
www.rkjleiden.nl/volleybal
facebook.com/RKJVolleybaltoernooi

organisatieRKJ Leiden
locatieSporthal De Bocht en De Tas, Fluitpolderplein 3
plaatsLeidschendam (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl