Vandaag is dinsdag 26 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 27 t/m zondag 29 september 2019    Evangelie van 2019-09-27
 titelRoepingenweekend Karmelklooster Brugge
beschrijving

Voor jonge mannen van 17 t/m 39 jaar met interesse in het religieuze leven als kloosterling houdt het Karmelietenklooster van Brugge in 2019 twee roepingenweekends:

  • 10 t/m 12 mei 2019 en
  • 27 t/m 29 september 2019

Je werkt, bidt en eet met ons mee. Je krijgt tijd voor ontspanning en uitleg. Je deelname is gratis. Een contemplatief antwoord ontvang je in deze tijd van verandering.

God roept u. Durf je antwoorden?

Wil je mensen met God verbinden in je leven als priester-karmeliet? Wil je die brug zijn waarover mensen naar Christus kunnen gaan? Kom dan naar de Karmel. Je krijgt goede informatie.

info

050 / 443 880
martin.faingnaert@sarephta.be
www.karmelgent.be

locatieKarmelietenklooster, Ezelstraat 28
plaatsBrugge (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl