Vandaag is vrijdag 20 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni    Evangelie van 2019-05-31
(Maria bezoekt haar nicht Elisabet)
begintijd16:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelMeeleefdagen Abdij Koningshoeven
beschrijving

Een leven als monnik… Heb jij het weleens overwogen? Of kwam het nooit in je op maar is je nieuwsgierigheid nu geprikkeld? Dan nodigen we je graag uit om een paar dagen met ons mee te leven. Onze gemeenschap organiseert voor iedereen tussen de 20 en 45 jaar ‘meeleefdagen’. Deze vinden plaats van vrijdagmiddag 31 mei tot zondagmiddag 2 juni 2019.

Tijdens dit weekeinde zul je ontdekken hoe het is om in een gemeenschap als de onze te leven. Want als monnik leven wij anders dan de mensen ‘buiten’. God staat bij ons centraal, ons levensmotto is Ora et labora: Bid en werk. Op deze wijze zoeken wij God en vinden wij geluk. Samen en wereldwijd.

Tijdens de meeleefdagen bid, werk, eet en leef je samen met de broeders. Je verblijft in het Gastenhuis van Koningshoeven. Twee keer per dag is er een korte inleiding over het monastieke leven aan de hand van een getuigenis van een van de broeders.

Deelname is gratis.

info

Broeder Bernardus Peeters
(0135) 408 508
abt@koningshoeven.nl
www.koningshoeven.nl

locatieAbdij Koningshoeven, Eindhovenseweg 3
plaatsBerkel-Enschot (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl