Vandaag is zondag 22 september  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerzaterdag 1 juni    Evangelie van 2019-06-01
begintijd12:00 uur
 titelGebedsdag Vrouwe van Alle Volkeren
beschrijving

Op zondag 1 juni 2019 wordt weer de Gebedsdag ter ere van de Vrouwe van Alle Volkeren gehouden in het RAI Congrescentrum te Amsterdam.

Met als bijzondere gast Jim Caviezel, die de rol van Jezus vertolkte in de film “The Passion of the Christ” van Mel Gibson. De dag begint om 12.00 uur met een Eucharistieviering waarin mgr. Jos Punt hoofdcelebrant zal zijn. ’s Middags wordt de Rozenkrans voor de Vrede gebeden, waarbij mensen van over de gehele wereld zich zullen aansluiten via internet.

info

(020) 66 20 504
www.devrouwevanallevolkeren.nl

locatieRAI Congrescentrum, Europaplein 24
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl