Vandaag is zondag 22 september  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneermaandag 10 juni    Evangelie van 2019-06-10
(2e Pinksterdag)
begintijd10:30 uur
 titelOnderscheidingsdag Levensvragen
beschrijving

Welke plannen heeft God met je? Welke stappen zou je kunnen zetten? En zit je wel op de juiste weg? Allemaal vragen die door je hoofd kunnen malen, wanneer je over je leven, roeping, werk of studie nadenkt.

Maar je hoeft er niet alleen mee te zitten. Het helpt om in stilte en gebed, ruimte te geven aan deze kwesties. En om er bijvoorbeeld met iemand over te praten, die naar je luistert en je misschien nieuwe inzichten geeft.

Tweede Pinksterdag
Op tweede Pinksterdag, maandag 10 juni, organiseert Onze Lieve Vrouw ter Nood een dag om met belangrijke levensthema’s aan de slag te gaan. Voor jongeren van 17-28 jaar, van 10.30 - 17.00 uur. Pastoor Smith en Rector de Wit begeleiden de dag met inleidingen en gebedsmomenten.

Er wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van € 7,50.

Aanmelden
Graag aanmelden vòòr 3 juni kan via:

Locatie
Juliana­klooster, Hoogeweg 65, 1851 PJ  Heiloo

info

(06) 40 125 490 (ook voor info)
rector@olvternood.nl
info@olvternood.nl

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl