Vandaag is zondag 19 mei  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 17 mei    Evangelie van 2019-05-17
begintijd18:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelChurch Escape
beschrijving

De jongeren van de H. Franciscusparochie in de Bommelerwaard gaan vrijdag 17 mei 2019 van 18.30 tot 21.00 uur iets superleuks doen! We zullen een echte escape-room gaan spelen in de Martinus­kerk te Velddriel!

We zullen eerst samen eten en dan zullen we na een leuke introductie worden opgesloten in de kerk! Durven jullie het aan om opgesloten te worden. Zet al jullie kennis en vaardigheden in om de hints te vinden en de code te kraken.

PS. Voor het eten is het handig als we weten wie er komen! Het zou dus super fijn zijn als jullie reageren via de app of via de mail!

info

familiepastoraat@katholiekbommelerwaard.nl
www.katholiekbommelerwaard.nl

locatieMartinuskerk, Voorstraat 102
plaatsVelddriel
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl