Vandaag is zondag 22 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 10 juni    Evangelie van 2019-06-10
(2e Pinksterdag)
begintijd09:30 uur
 titelKCV Open Dag
beschrijving

Op maandag 10 juni 2019, tweede pinksterdag, is er een open dag van de Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV). Organisatie: diocesane contactgroep in het bisdom Roermond, in samenwerking met de Pastorale Kerngroep van de KCV.

De jaarlijkse open dag voor katholieke charismatische vernieuwing op Tweede Pinksterdag wordt dit jaar gehouden in Weert. Thema: Heilige Geest en het gebed.

Vrijwilligers uit Limburg hebben de organisatie op zich genomen in samenwerking met de landelijke Pastorale Kerngroep van de KCV. Graag willen ze mensen uit heel Nederland verwelkomen. Landelijk voorzitter Gerlo Sogtoen zal verslag doen van CHARIS in Rome.

Spreekster
In het ochtendprogramma spreekt zuster Marie-Liesse Pouls. Zij maakt deel uit van de Gemeenschap van Jeruzalem die in 1975 in Parijs is ontstaan en waarin de leden elke activiteit beginnen met een gebed of lied tot de Heilige Geest.

Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. Programma vanaf 10.00 uur met lofprijzing, getuigenissen, aanbidding, gelegenheid om voor je te laten bidden of het sacrament van verzoening te ontvangen, ontmoeting en om 14.30 uur Eucharistie.

Plaats: Kerk de Verrezen Christus, Willem de Zwijgerstraat 10, Weert, 15 minuten lopen vanaf het station. Gratis parkeren in de buurt van de kerk. Busverbinding vanuit het station: buurtbus 790, bus 74 en service bus 4.

Toegang gratis. Collecte voor onkosten. Lunchpakket zelf meenemen.

info

Ine Stassen
(077) 366 17 90
www.kcv-net.nl

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieKerk de Verrezen Christus, Willem de Zwijgerstraat 10
plaatsWeert (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl