Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Utrecht
(B Utrecht)

Bisdom Utrecht

Website E-mail

Postbus 14019
3508 SB Utrecht

Maliebaan 38-40
3581CR  Utrecht

tel (030) 233 80 30
fax (030) 23 11 962

Diocesane Kerkelijke
Caritas Instelling (DKCI)
Kerkaan 22
3828 EB  Hoogland (Amersfoort)
tel (06) 42 95 28 62

www.yougle.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 24 t/m zondag 26 januari    Evangelie van 2020-01-24
 titelKloosterweekend - Aartsbisdom
beschrijving

Graag wil ik jullie via deze email uitnodigen voor ons kloosterweekend bij de Zusters Birgittinessen in Weert. We hebben rekening gehouden met de tentamenweken van zowel Noord, Midden als Zuid, dus hopelijk maakt dit het iets makkelijker om te komen.

Het weekend zal plaatsvinden van 24 t/m 26 januari 2020. Op vrijdagavond kun je om 18.00 uur aansluiten bij de avondmaaltijd en zondag rond 13.00 uur is het weer afgelopen. Ben je nog nooit of niet zo vaak naar een klooster geweest, dan is dit weekend een goede start. Het is een laagdrempelig en gezellig weekend met andere jongeren.

Jos Geelen is studentenpastor in Nijmegen aan de Radboud Universiteit en heeft al twee keer eerder een volledige retraite gegeven over het thema ‘Sterke vrouwen in de Bijbel’.

Vicaris Pauw is de priester dit weekend en hij zal ook een lezing geven over het vinden van je roeping en ontdekken wat jij wilt. Dat kan dus ook betrekking hebben op je studie, je relaties of welk werk je wilt gaan uitoefenen. Kortom, reuze interessant allemaal!

Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning, ontmoeting en wat creativiteit. Het is geen stilte retraite. We zullen met elkaar beslissen wanneer we stil willen zijn. Er zijn daar genoeg momenten voor.

Praktisch

  • Prijs €50,- incl. set handdoeken en bedlinnen.
    (Dit is een speciaal tarief voor jongeren. Mocht je nog iets kunnen missen, dan is het misschien een mooi gebaar om een donatie te geven aan de zusters.)
  • Het klooster ligt dichtbij het station Weert. Max. 8 min lopen. Zie kaartje Google Maps in de bijlage.
  • Met de auto is het ook goed bereikbaar. Je kunt parkeren in de tuin van de zusters. Info daarover volgt bij aanmelding.

Aanmelden vóór 17 januari via jongerenpastoraat@aartsbisdom.nl aan onze jongerenwerker Sarah.

Onder vermelding van:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Evt. Dieetwensen / allergieën
  • Voorkeur kamergenoot (j/m niet op één kamer)
  • Vrijdagavond mee eten om 18.00 uur (dan dien je uiterlijk twee weken van te voren jezelf op te geven i.v.m. Boodschappen zusters)

We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet.

Ook namens de Zusters Birgittinessen hartelijke groeten en tot ziens in Weert!

info

jongerenpastoraat@aartsbisdom.nl
www.jongaartsbisdom.nl

organisatieBisdom Utrecht
locatieZusters Birgittinessen, Maasstraat 17
plaatsWeert (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl