Vandaag is maandag 10 augustus  

categorie categorie kamp
kamp
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 27 t/m maandag 30 december 2019    Evangelie van 2019-12-27
 titelTienerfestival HighTime
beschrijving

Het is alweer drie jaar geleden dat Finding Dory in de bioscoop kwam, 16 jaar sinds Finding Nemo op het grote witte doek is verschenen, maar Finding Jesus heeft mensen al bijna 2000 jaar in de greep! Een grote ontdekkingstocht die ons voert langs vredig water, laat rusten in groene weiden en voert langs veilige paden. Al gaan onze wegen door een donker dal, we hoeven niet te vrezen want God zal altijd bij ons zijn.

Zoals Marlin en Dory op zoek gingen naar Nemo, zoals Marlin en Nemo op zoek gingen naar Dory, zo zal God altijd op zoek gaan naar ons. Zoek jij ook naar Hem? Spring in het diepe! Samen met meer dan honderdvijftig tieners gaan we genieten en zoeken naar meer van God.

We hebben teachings, lofprijzingen, gave spellen en natuurlijk het oude vertrouwde Emmaus. Het is een tijd waarin je nieuwe vrienden kan maken, je oude vrienden weer ziet, maar waarin je bovenal de vreugde mag leren kennen die God jou wil geven!

Praktisch

Datum: 27-30 december 2019
Plaats: Bezinningscentrum Emmaus - Helvoirt
Leeftijd: 12-18 jaar
Kosten: € 114 p.p.
Korting broers/zussen: €5 p.p.

Medewerkers voor 2 december aanmelden, tieners voor 9 december aanmelden. Daarna kan deelname niet meer gegarandeerd worden en wordt € 10 in meerdering gebracht.

Zit je krap bij kas maar wil je wel graag deelnemen? Er zijn mogelijkheden, neem hiervoor contact op met het KCV Dienstencentrum 0492 - 55 46 44.

info

KCV Dienstencentrum
(0492) 55 46 44
www.4u-hightime.nl

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl