Vandaag is dinsdag 10 december  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf woensdag 4 september    Evangelie van 2019-09-04
begintijd18:45 uur
eindtijd20:45 uur
 titelCursus Hebreeuws voor beginners
beschrijving

Aan de hand van verschillende hoofdstukken uit het boek Genesis wordt dit najaar in Heerlen een cursus Hebreeuws voor beginners gegeven.

Veertien van de vijftig hoofdstukken van het boek Genesis (Beresjiet) zijn gewijd aan Jozef, een van de twaalf zonen van Jakob. Zijn curriculum kent pieken en dalen. Van verwende jongen tot slaaf, van gevangene tot eerste minister van Egypte. Bij het Leerhuis Limburg leest een aantal cursisten de Jozefcyclus in het Hebreeuws. Er worden per bijeenkomst een aantal verzen voorbereid aan de hand van een woordenlijstje met opmerkingen en vragen over de grammatica. Docent is Joanne Seldenrath.

Zin om mee te doen en weer eens Hebreeuwse teksten te lezen en daarover te praten? Doe mee. De avonden vinden plaats op de woensdagen:

  • 4 september
  • 25 september
  • 30 oktober
  • 20 november
  • 11 december

telkens van 18.45 uur tot 20.45 uur in de kerk aan het Tempsplein te Heerlen.
De deelnameprijs voor alle vijf de bijeenkomsten bedraagt € 90

info

www.leerhuislimburg.nl

locatieKerk aan het Tempsplein
plaatsHeerlen (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl