Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 5 april    Evangelie van 2020-04-05
(Palmzondag)
begintijd10:30 uur
eindtijd18:00 uur
 titelJBDB - Wereldjongerendag *AFGELAST*
beschrijving

De Wereldjongerendag is vanwege de maatregelen tegen het coronavirus afgelast.

Naast de internationale Wereldjongerendag is er óók elk jaar een nationale Wereldjongerendag in ons eigen bisdom! En het mooie is, in ieder bisdom, wereldwijd, komen tieners en jongeren samen op uitnodiging van de Paus. Vieren, ontmoeten en in verbondenheid met tieners en jongeren uit elk denkbaar en ondenkbaar land bouwen aan één wereldkerk!

Jong Bisdom Den Bosch organiseert in samenwerking met Petrus 2.0 dé Wereldjongerendag - voor alle tieners en jongeren (12-30 jaar)- op zondag 5 april 2020 in de Sint Petrusparochie van Uden.

Elk jaar geeft Paus Franciscus een thema aan deze dag. Dit jaar is het thema: Jongeman, ik zeg je, sta op! Samen met tieners en jongeren uit het bisdom van ’s-Hertogenbosch staan wij op voor ons geloof met een inspirerende eucharistieviering, heerlijke lunch, verschillende workshops, in stilte bij God komen en een gezellige afsluiting rondom de frietkraam.

Workshops
De middag staat in het teken van verschillende, actieve, verdiepende en interessante workshops en jij mag kiezen! In het aanmeldingsformulier geef je enkele keuzes door. In de week voorafgaande ontvang je van ons de laatste informatie inclusief workshopindeling.

  • Broodhaantjes
  • Begraafplaats
  • Spreukenkaarten
  • Woonkamer Sint-Jan
  • Graffiti
  • Brief v/d Paus

Aanmelden
Meld je aan vóór 2 april via aanmelding@bisdomdenbosch.nl
(Tienergroepen mogen zich als groep aanmelden. De keuzes voor workshops ontvangen we dan graag per e-mail: aanmelding@bisdomdenbosch.nl )

info

aanmelding@bisdomdenbosch.nl
www.jbdb.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatie
plaatsUden (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl