Vandaag is donderdag 2 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 31 augustus 2019    Evangelie van 2019-08-31
begintijd09:00 uur
eindtijd13:30 uur
 titelOpening studiejaar Catechistenopleiding
beschrijving

Op zaterdag 31 augustus wordt op het Sint-Janscentrum het studiejaar geopend voor de Opleiding Godsdienstwetenschappen. Deze opleiding kan gevolgd worden in de minor- of majorvariant, of in een pastorale variant: de diaken- of catechisten­opleiding.

De studenten van al deze opleidingsvarianten komen bijeen om het studiejaar te openen met de viering van de Eucharistie. Mgr. De Korte zal hierin voorgaan. Vervolgens is er gelegenheid voor de studenten, docenten en begeleiders om elkaar per opleidingsvariant te ontmoeten. Er zijn ook verschillende openingscolleges voorzien.

Aanmelden voor een opleiding kan tot 24 augustus 2019.

info

Drs. H.M. (Ellen) Kleinpenning
studiesecretariaat@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl