Vandaag is donderdag 27 februari  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 10 november 2019    Evangelie van 2019-11-10
begintijd15:30 uur
 titelMaurice Pirenne - Boekpresentatie en concert
beschrijving

Op zondagmiddag 10 november 2019 wordt de biografie van Maurice Pirenne gepresenteerd in de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch tijdens een concert met werken van Maurice Pirenne.

Samen met een meer dan 10-koppig blazersensemble brengen de Schola onder leiding van Jeroen Felix en de Capella Brabant onder leiding van Marc Versteeg (ook een oud Scholalid uit de tijd van Maurice) het “Loflied op de wijsheid, psalm 150, Aandachtig Drieluik en Domine Salutis Meae”.

info

info@stichtingmauricepirenne.nl
www.stichtingmauricepirenne.nl

locatieSint-Janskathedraal Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl