Vandaag is woensdag 15 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 24 september 2019    Evangelie van 2019-09-24
begintijd19:30 uur
eindtijd20:30 uur
 titelGeestelijke lezing - Engelen
beschrijving

Op 29 september viert de Kerk de aartsengelen en op 2 oktober onze beschermengelen. Eind september is daarom bijzonder geschikt om stil te staan bij de bediening van en de ervaringen met engelen. Bestaan deze geestelijke wezens – waarvan in de Bijbel wordt gesproken - echt? Zo ja, wat kunnen we van hen verwachten?

“En tot wie der engelen heeft Hij ooit gezegd: Zet u aan mijn rechterhand, totdat Ik uw vijanden gemaakt heb tot een voetbank voor uw voeten? Zijn zij niet allen dienende geesten, die uitgezonden worden ten dienste van hen, die het heil zullen beërven?” (Hebr. 1, 13-14).

Spreker: br. Marie-Thomas
Datum: 24 september 2019, 19.30 uur
Locatie: Johanneszaal,
Oude Molstraat 37, Den Haag

info

www.stjan.org

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatieJohanneszaal, Oude Molstraat 37
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl