Vandaag is woensdag 5 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 21 december 2019    Evangelie van 2019-12-21
(Sint Thomas)
begintijd17:00 uur
eindtijd18:30 uur
 titelKerstlichtjestocht Amersfoort
beschrijving

Een lichtjestocht langs scenes van het kerstverhaal, op straat in de fraaie binnenstad van Amersfoort. Komende winter wordt de Kerstlichtjestocht weer georganiseerd, met opnieuw als eindpunt een levende kerstgroep onderin de Onze Lieve Vrouwetoren.

Sluit je aan en beleef samen de tocht langs meer dan duizend waxinelichtjes, scenes uit het kerstverhaal, live gezongen kerstliederen, dansende engeltjes, musicerende orkesten, en ga op kraamvisite bij het kindje in de stal. Met na het bezoek lekkere chocolademelk en glühwein. Een heerlijk begin van de kerstdagen, voor jong en oud, uit Amersfoort en omstreken.

Starten tussen 17.00 en 18.30 uur in de Sint Franciscus Xaveriuskerk.

info

www.facebook.com/pages/category/Event/Kerstlichtjestocht-binnenstad-100984551267021

locatieSint Franciscus Xaveriuskerk, Het Zand 29
plaatsAmersfoort (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl