Vandaag is maandag 10 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 26 oktober 2019    Evangelie van 2019-10-26
begintijd11:00 uur
 titelOecumenische viering 75 jaar bevrijding
beschrijving

In oktober, en dan in het bijzonder in de week van 20 t/m 27 oktober, staan Den Bosch en omstreken volop in het teken van de bevrijding van de Duitsers 75 jaar geleden door de 53rd Welsh Divisie. Tijdens een oecumenische viering in de Sint-Jan wordt een bijzondere plaquette aangeboden voor de gedachteniskapel.

De oecumenische viering op zaterdag 26 oktober om 11 uur in de Sint-Janskathedraal wordt deels ingevuld door de organisatie uit Wales. Ook de protestantse gemeente van Den Bosch, het bisdom en de Schola Cantorum zijn erbij betrokken.

info

www.mariajohannes.nl

locatieSint-Janskathedraal Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl