Vandaag is dinsdag 26 mei  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 21 september 2019    Evangelie van 2019-09-21
begintijd10:00 uur
eindtijd16:15 uur
 titelWorkshop Kerkfotografie - Diana Nieuwold
beschrijving

Zaterdag 21 september organiseert boekhandel Berne een workshop Kerkfotografie in de Abdijkerk o.l.v. (kerk)fotograaf Diana Nieuwold.

Workshop Kerkfotografie
Na een korte introductie gaat u aan de slag met de camera. U leert over scherpstelling, belichting, diafragma, sluitertijd en ISO-waarde. U krijgt ook allerlei tips over het fotograferen van kerken. En natuurlijk wordt er geoefend! Er wordt vooral gewerkt vanuit de halfautomatische stand, dat betekent, dat u een camera nodig hebt, die u zelf in kunt stellen. Het resultaat van de opdracht wordt samen besproken zodat de deelnemers van elkaar kunnen leren.

Voor wie is het?
Voor iedereen die wil leren hoe een camera werkt; opdat u zelf kunt bepalen hoe uw foto eruit komt te zien. En vooral hoe u in een kerk - waar fotograferen lastig kan zijn - toch mooie foto’s kunt maken.

Als de camera en hoe deze werkt voor u geen geheimen meer heeft, kan deze workshop toch van meerwaarde zijn, omdat alle voorbeelden en tips vanuit de praktijk van het fotograferen van kerken zijn. Het is geen verdiepingscursus fotografie voor gevorderden. Er is plaats voor tien deelnemers, dus wees er snel bij!

Wat moet u meebrengen?

  • Een instelbare camera
  • het boekje van uw camera
  • als u het hebt, een statief
  • Pen en papier

Programma
10.00 uur - Theorie, het leren kennen van uw camera en dit ter plekke oefenen
12.30 uur - Lunch en vervolgens doorspreken van de opdrachten
13.30 uur - Oefenen in de Abdijkerk
14.30 uur - Bespreken van de resultaten en nog een keer oefenen
15.30 uur - Nabespreking en afsluiting

Entree: € 49 (incl. lunch)

info

activiteiten@bernemedia.com
www.kerkfotografie.nl

locatieAbdij van Berne, Norbertuszaal, Abdijstraat 49
plaatsHeeswijk (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl