Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 13 t/m vrijdag 17 januari    Evangelie van 2020-01-13
begintijd10:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelRetraite bij OLV ter Nood
beschrijving

Hier ben ik God uw wil te doen is mijn vreugde” psalm 40

Waartoe roept de Heer mij?

Als christenen hebben we weleens het idee dat geroepen worden alleen iets voor religieuzen en priesters en diakens is. Dat heeft u dan mis. De Heer roept elke christen, door ons doopsel zijn we gezalfde van God en ledematen van het lichaam dat de kerk is. Elke ledemaat, ieder lidmaat is een geroepene van en door God.

Deze retraite nemen we dan ook psalm 40 als leidraad en kijken lezen en luisteren we naar roeping verhalen.

Iedere christen is een geroepene van en door God, aan ons om te leren verstaan waartoe de Heer ons roept. Dat Hij u roept is zeker, maar waartoe roept Hij u?

In deze retraite, die voor een deel in stilte is, is de retraitebegeleider de priester Anton Overmars beschikbaar voor gesprekken en verdere begeleiding.

Tijdens deze retraite sluiten wij ons aan bij de gebedstijden van de seminaristen van het seminarie dat op het heiligdom gevestigd is en vieren dagelijks met de retraitegroep de eucharistie.

De maaltijden gebruiken we, niet in stilte, in de refter van het klooster.

Bijdrage in de kosten: € 375

info

www.olvternood.nl

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl