Vandaag is dinsdag 7 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 2 november 2019    Evangelie van 2019-11-02
(Allerzielen)
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelAllerzielen in de Antoniuskerkzaal
beschrijving

Ieder jaar weer staat de tweede dag van november in het teken van herdenken wie is overleden. Namen worden genoemd en herinneringen worden zo levend gehouden. Ook dit jaar is, al voor de derde keer, de kerkzaal van Antoniushuis ‘De Vinder’ van 10.00 tot 16.00 uur open.

Medewerkers van het Antoniushuis zijn de hele dag aanwezig om u te verwelkomen, de weg te wijzen of om u te woord te staan. Er is koffie of thee in de huiskamer voor wie dat wil. Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld om een kaarsje te komen opsteken voor zijn of haar overleden familielid, bekende of kennis en even plaats te nemen in de kerkzaal. Een stil moment. In gedachten zijn bij de geliefde die er niet meer is. De goede momenten herinneren.

De Antoniuskerkzaal is door de werkgroep Bloemverzorging sfeervol versierd. Er klinkt stemmige muziek. U kunt de hele dag binnenlopen. Antoniushuis ‘De Vinder’, Sint-Vincentiusstraat 113 A te Oosterhout is gelegen links naast de Sint-Antoniuskerk achter het groene hek.

info

Secretariaat Antoniushuis De Vinder
(0162) 470 954
info@st-antoniusoosterhout.nl
www.st-antoniusoosterhout.nl

locatieAntoniushuis De Vinder, Sint-Vincentiusstraat 113 A
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl