Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervrijdag 13 december 2019    Evangelie van 2019-12-13
begintijd20:00 uur
 titelCobbenhagenavond - Julian Carron
beschrijving

Op vrijdag 13 december 2019 is er een bijzondere CobbenhagenAvond. Dan zal Julián Carrón, president van de Fraterniteit van Gemeenschap en Bevrijding (CL), naar Nederland komen om het onlangs door studentenpastor Michiel Peeters vertaalde laatste boek van Luigi Giussani, Sporen trekken in de geschiedenis van de wereld, te presenteren.

Deze presentatie zal plaatsvinden niet in studentenkerk Maranatha, maar in de ‘mooiste zaal van Tilburg’, de Glazen Zaal van de LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000. Inloop vanaf 19.30 uur (vanaf 19.55 uur is het niet meer mogelijk de zaal binnen te gaan).

Voor deze avond is het noodzakelijk u op te geven via deze link: 13december.chaplain.nl

info

www.cobbenhagenavonden.nl

locatieGlazen Zaal, LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl